Pizzerija West Saloon

O restavraciji

Ideja o nastanku mehiške kuhinje se je porodila že nekaj časa nazaj lastniku lokala, direktorju podjetja Nicolasu Konečniku in sicer, ko je potoval po Evropi in preizkušal različne dobrote po tamkajšnjih restavracijah.  Od vseh vrst in tipov restavracij, sta bili po njegovi oceni ravno mehiška in balkanska tisti ta pravi!

Od same ideje in do realizacije je bila zelo kratka pot, ker je človek hitrih odločitev in tako poznamo v današnji podobi restavracijo Saloon že približno 5 let. Da smo vedno boljši in da stremimo novim, še večjim in zahtevnejšim ciljem pa dokazuje tudi dejstvo, zaradi katerega smo danes tukaj in sicer novi »western« prostori, novi  ambient, ki je zgrajen v stilu divjega zahoda s pridihom odličnega Mehiškega temperamenta.

V podjetju je trenutno zaposlenih 21 ljudi, sodelujejo tudi z nekaterimi zunanjimi sodelavci. Da Saloon in njegova ekipa ne počiva niti minutko dokazujejo tudi že dodobra dodelane vizije razvoja za prihodnost.  Morda vam za zdaj  razkrijemo eno, ki je naša želja in cilj seveda na nekoliko daljši rok. In sicer pravo kavbojsko-mehiško apartmajsko naselje, ki bo nekoč stalo v neposredni bližini te restavracije. Glede na to, da je Nicolas Konečnik človek pravih odločitev, verjamemo, da bo ta želja in cilj slej ali prej tudi dosežen.

Vabljeni torej na  pravo Mehiško - kavbojsko popotovanje skupaj z nami!

Nahajate se: Domov O restavraciji

Vrhe 9
2380 Slovenj Gradec

T: 02 882 21 18
T: 041 945 884

Kako do nas?

Najdite nas na zemljevidu ...

Želite biti obveščeni o vseh dogodkih, ki se bodo dogajali v Saloonu?

Prijava na E-novice